Рекрутинговое агентство Карьера

Новые вакансии

Новые резюме

Контакты



+38 098 808 93 02 , 38 050 655 01 75
 
+38 099-051-29-65, +38 097 651-85-51
 
 

Підбір персоналу

E-mail Печать PDF

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ КАДРОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ – РЕКРУТИНГ ПЕРСОНАЛУ

Персоніфікований наймання реально існуючого спеціаліста для роботи в компанії Замовника з повною конфіденційністю Замовника. Методики виконання Замовлення визначається безпосередньо з Роботодавцем.

КАДРОВИЙ ПІДБІР ПЕРСОНАЛУ

Основними умовами даного сервісу є робота агентства до найму спеціаліста і безкоштовна гарантована заміна у разі не проходження спеціалістом випробувального терміну. Стандартний гарантійний термін заміни становить 1-2-3 місяці. При необхідності гарантійний термін може становити 6 - 12 місяців. Замовнику надається кілька видів Договорів, у яких обумовлено обслуговування, терміни, гарантії, етапи оплат, що у результаті визначає остаточну вартість Договору. Корпоративні, а також постійні Замовники отримують систему знижок. Зручну форму оплати Замовник визначає самостійно.


Направлення здобувачів до офісу роботодавця

Куратор здійснює підбір необхідних фахівців та направлення в офіс Замовника. Кількість кандидатів не обмежується. Замовник відповідає за результати кадрового підбору.

 

РОЗОВА ДОВІДКА З ОДНІЙ ВАКАНСІЇ

Досить зручний метод експрес підбору фахівців, яких не пред'являються високі професійні вимоги. Ця послуга ефективно зарекомендувала себе стосовно подання оголошення в ЗМІ щодо співвідношення «час – гроші». Куратор готує комп'ютерну вибірку та роздрукування резюме необхідних фахівців, із зазначенням П.І.Б., № телефону, професій, віку, району проживання, попередніх місць роботи, професійних навичок та ін. У подальшому, Замовник самостійно контактує з кандидатами та запрошує їх для прямої співбесіди щодо існуючої вакансії.

Цінність даної послуги велика ще й тому, що частина представлених фахівців, з низки причин, не використовує можливості мережі Інтернет як засіб пошуку роботи.


 

Обновлено ( 17.06.2022 07:12 )