Новий ресторан на ж/м Фрунзенський «Pirs» шукає до своєї команди кухаря гарячого цеху або кухаря універсала :
Основні обовʼязки:
• Підготовка та готування гарячих страв згідно з рецептами ресторану;
• Дотримання стандартів якості;
• Збереження чистоти та охайності на кухні;
• Співпраця з іншими членами команди для забезпечення швидкого та ефективного обслуговування;
Вимоги:
• Мінімум 1 рік досвіду роботи;
• Знання і вміння роботи з різними видами продуктів та кулінарних технік;
• Вміння швидко працювати при пікових навантаженнях;
• Здатність працювати в команді та спілкуватися з колегами;
Ми пропонуємо:
• Конкурентну заробітну плату;
• Графік роботи 2/2;
• Дружня атмосфера та професійна команда.
Telegram: @serebrenyk,
Дякую за CV на пошту: eserebrenik@gmail.com , +380506550175
Основні обовʼязки:
• Підготовка та готування гарячих страв згідно з рецептами ресторану;
• Дотримання стандартів якості;
• Збереження чистоти та охайності на кухні;
• Співпраця з іншими членами команди для забезпечення швидкого та ефективного обслуговування;
Вимоги:
• Мінімум 1 рік досвіду роботи;
• Знання і вміння роботи з різними видами продуктів та кулінарних технік;
• Вміння швидко працювати при пікових навантаженнях;
• Здатність працювати в команді та спілкуватися з колегами;
Ми пропонуємо:
• Конкурентну заробітну плату;
• Графік роботи 2/2;
• Дружня атмосфера та професійна команда.
Telegram: @serebrenyk,
Дякую за CV на пошту: eserebrenik@gmail.com , +380506550175